Forma Boots

Marka Forma rođena je 1999. godine i od tada je uvijek pokazivala važne trendove rasta.
Zahvaljujući vlastitom istraživanju i stalnom tehničkom razvoju, marka nudi tržištu cjelovit asortiman proizvoda. Samo najviši standardi kvalitete garantirali su da je Forma postala svjetski brend među najpoznatijim na svijetu.

Forma je distribuira proivode u 70 zemalja širom svijeta, a cjelokupna kolekcija razvijena je u Italiji i proizvodi se isključivo u Europskoj zajednici. Marka Forma danas je prepoznata kao jedna od najinovativnijih marki u poslu s motociklističkim čizmama.
Sa sjedištem u Altivoleu (Treviso) u Italiji, tvrtka je okružena kvalitetnim obućarima, koji su podigli standard motociklističkih čizama i uvrstili ime u jednu od najinovativnijih marki čizama na svijetu.
Maksimalna se pažnja posvećuje sigurnosti. Sav asortiman je CE odobren EN 13634: 2015. od strane talijanskog centra za testiranje i razvoj Ricotest.
Cilj marke Forma je nastaviti svoj rast u budućnosti i postati jedan od vodećih svjetskih brandova. Entuzijazam koji se pokazuje u asortimanu proizvoda, potencijal da se nude samo najbolji proizvodi zajedno s izvrsnom pomoći prodajnoj distribucijskoj mreži putem sponzorskih ulaganja na glavnim Svjetskim prvenstvima učinjen je da marka postane prepoznatljivija.

Pogledajte proizvode | Forma Racing

f1f2f3f4f5f6f7f9f10

Leave a Reply