Peugeot Pulsion 125: znate li za pametniji skuter?

Preuzeto sa MCN


Peugeot je otkrio novi Pulsion 125 za 2019. godinu, i ima više tehnologije nego što je ikad pokušano staviti u premium segment skutera. Ne možemo se prisjetiti većeg tehničkog zaokreta ...

Što je novo u Pulsionu?

Ovo je prvo pojavljivanje francuske skupine i-Connect, koja kaže da je ovo verzija za dva kotača proizvoda i-Cockpit, koji se nalazi u vozilima, kao što su 308 hatchback i 5008 SUV.

pulsion3

Sastoji se od tri elementa, TFT ekran koji omogućava položaj vožnje "glavom prema gore", ergonomsko sjedalo i zakrivljene ručke za opušteno držanje,te namjensku aplikaciju koja prima tekstove i glasovne pozive. Međutim vozač ne može telefonirati, čitati i slati tekstove kada je skuter u pokretu. Ugrađeni GPS pomaže vozaču da planira svoju rutu.

Novi dizajn sadrži LED svjetla na oba kraja, dok su dnevna svjetla prva na 125. Paljenje bez ključa uklanja još jednu potencijalnu gnjavažu, dok će pritiskom na tipkovnicu bljesnuti, tako da ga je lakše pronaći na parkiralištu.

pulsion4

Ispod sjedala ima dovoljno mjesta za integralnu i JET kacigu sa vizirom.

Koji motor ima Peugeot Pulsion 125?

Pokreće ga Peugeot motor od 14,6 KS hlađen tekućinom, koji stvara 11,9 Nm obrtnog momenta pri 7000 okr / min. 12-litarski spremnik za gorivo i njegova ekonomičnost od 2,4 l/100km čine nevjerojatni raspon od 413 kolometara po spremniku ako ste pažljivi s gasom.

pulsion5

Postoje dvije verzije Peugeot Pulsiona 125: Allure i - vjerovali ili ne, RSAllure dobiva visoko podesivo vjetrobransko staklo, podršku zagornju kutiju i i-Connect povezivanje, Boje su crvena i titan.

Vrhunske verzije RS-a su dvobojne i imaju otkrivene ručke, kraće (ali podesivo) vjetrobransko staklo i INOX oslonac za noge.

Novi Pulsion biti će izrađen u Francuskoj tvornici Mandeure, a oba će modela koštati 44.490,00 kn. Trenutno je akcijska ponuda sa 10% popusta, te MPC akcijska cijena iznosi 40.041,00 kn.

pulsion6